Synottip sazeni Bonusy

Synottip Casino nabízí různé atraktivní bonusy pro nové i stávající hráče. Zde je přehled nejdůležitějších bonusů, které můžete získat:

ZA REGISTRACI

Zaregistruj se u nás a získej 250 Kč za ověření identity a dalších 250 Kč za ověření bankovního účtu. To je skvělých 500 Kč hned na začátek! Stačí ověřit všechny zákonem povinné údaje pro vytvoření trvalého účtu. Pokud máš účet v jedné z bank, které podporují bankovní identitu, můžeš vše vyřídit okamžitě. Jestliže bankovní identitu nepoužíváš, nemusíš se bát, ověření můžeš provést na jedné z našich poboček. Za ověření identity ti dáme 250 Kč.

Pro hru na internetu potřebujeme ověřit i tvůj bankovní účet. Jakmile to zvládneme, obdržíš od nás dalších 250 Kč.

Takže získáš 250 Kč za ověření identity a dalších 250 Kč za ověření bankovního účtu. POZOR! Odměna 500 Benefit bodů platí pouze pro první registraci u SYNOT Tipu po ověření identity a bankovního účtu.

500Kč BEZ RIZIKA


Máme pro tebe zcela nový a jedinečný bonus, který jinde nenajdeš! Dokonči plnou registraci (včetně ověření identity a bankovního účtu), proveď vklad a do deseti dnů vsaď jakoukoliv částku s minimálním kurzem 1,5. Pokud splníš tyto podmínky, vrátíme ti na účet částku až do výše 500 Kč. A co je na tom nejlepší? Nezáleží, jestli tvůj tiket vyhraje nebo prohraje – celý BONUS od nás dostaneš tak jako tak! Navíc ti ihned po dokončení plné registrace připíšeme dalších 500 BB jako bonus. Vklad a sázku je nutné provést po dokončení plné registrace.

BONUS 50 000KČ

Získej 100% bonus z výše svého prvního vkladu po dokončení plné registrace, až do maximální částky 10 000 Kč. Pokud během 90 dnů od prvního vkladu na svůj účet u SYNOT TIPu prosázíš alespoň 10násobek této částky, získáš nárok na 100% bonus. První vklad musíš provést do 10 dnů od dokončení plné registrace, jinak nárok na bonus zaniká. Abychom ti čekání usnadnili, dostaneš první část odměny už po prosázení 1,5násobku hodnoty vkladu. Další části odměny získáš při dosažení 3násobku, 4,5násobku a nakonec 10násobku prvního vkladu. Do výpočtu odměny se započítávají AKO sázenky, které po vyhodnocení obsahují všechny události s minimálním kurzem 1,25, přičemž musí mít minimálně pět událostí na tiketu. Žádná událost na tiketu nesmí mít kurz 1 a celkový kurz tiketu musí být alespoň 2,44. Započítávají se pouze sázky hrazené z I-konta, které nebyly předčasně vyplaceny (cashout sázky, sázky za body, volné sázky a sázky s kurzem 1 po vyhodnocení se nezapočítávají).

Vstupní bonus se aktivuje automaticky po dokončení plné registrace.

Abys měl nárok na vstupní bonus, musíš provést první vklad do 10 dnů od dokončení plné registrace. Pokud vklad neprovedeš v této lhůtě, nárok na bonus zaniká a nelze jej dále vymáhat.

Výše vstupního bonusu odpovídá výši tvého prvního vkladu. Například pokud vložíš 5 000 Kč jako první vklad, získáš bonus ve výši 100 % tohoto vkladu, tedy 5 000 Kč.

Na splnění podmínek pro získání bonusu máš 90 dnů od dokončení plné registrace.