V dnešní době, kdy využíváme mobilní telefony k prakticky všemu, včetně zábavy a placení, není překvapením, že se také změnil způsob, jakým můžeme vkládat peníze do online casin. Jednou z moderních a pohodlných metod je vklad přes SMS. Tato možnost nabízí hráčům snadný a rychlý způsob, jak si doplnit účet v kasinu přímo pomocí jejich mobilního telefonu. Podívejme se blíže, jak tato metoda funguje a co byste měli vědět, pokud si vyberete tuto cestu pro své online hazardní hry.

SMS vklad do českého online kasina

BONUS OVĚŘEN 03.09.2024

Synottip kurzové sázení

4.7/5
CHCI SI VSADIT 500Kč BEZ RIZIKA

Fortuna kurzové sázení

4/5
Vstupní bonus až do výše 50 000 Kč

BetX kurzové sázení

4/5
Vstupní bonus až do výše 50 000 Kč

Vložení peněz do online kasina pomocí SMS

  1. Registrace u mobilního operátora: Nejprve se ujistěte, že váš mobilní operátor podporuje možnost platby pomocí SMS. V některých případech může být tato možnost aktivována automaticky, v jiných je potřeba ji aktivovat přímo u operátora.
  2. Výběr platby pomocí SMS: Přihlaste se do svého účtu v online kasinu. Ve většině kasin najdete možnost vkladu peněz pod záložkou „Vklad“ nebo „Pokladna“. Zvolte možnost „Vklad přes SMS“ nebo podobnou volbu.
  3. Zvolení částky: Vyberte částku, kterou chcete vložit do kasina. Většinou jsou limitovány minimální a maximální částky, které můžete pomocí SMS vložit.
  4. Potvrzení a zaslání SMS: Potvrďte transakci a následně budete vyzváni k zaslání SMS na určené číslo. V obsahu SMS obvykle uvedete speciální kód, který vám bude poskytnut online kasinem.
  5. Potvrzení transakce: Po odeslání SMS obdržíte potvrzovací zprávu, že transakce byla úspěšně provedena. Peníze by měly být okamžitě připsány na váš hráčský účet v online kasinu.
  6. Kontrola účtu: Zkontrolujte svůj hráčský účet v kasinu, abyste se ujistili, že peníze byly připsány správně.

Je důležité si uvědomit, že každé online casino může mít trochu odlišné postupy pro vklad peněz přes SMS, proto je vždy dobré se řídit pokyny a pokyny poskytnuté samotným kasinem.

Vklad peněz do online kasina přes NeteraPay pomocí SMS

Zde je podrobný postup, jak to provést:

  1. Registrace a aktivace účtu:
    • Nejprve je nutné se zaregistrovat na oficiálních stránkách NeteraPay. K registraci potřebujete zadat své jméno, příjmení, e-mailovou adresu, telefonní číslo a heslo.
    • Pro dokončení registrace je nutné provést ověření identity, které zahrnuje nahrání kopie občanského průkazu a druhého dokladu totožnosti (například řidičského průkazu nebo pasu), a ověřovací platbu z vašeho bankovního účtu.
  2. Výběr možnosti platby v online kasinu:
    • Přihlaste se ke svému účtu v online kasinu a přejděte do sekce pro vklady, často označované jako „Pokladna“ nebo „Vklad“.
    • Z nabízených platebních metod vyberte „NeteraPay“.
  3. Zadání částky a potvrzení:
    • Zadejte částku, kterou chcete vložit, a zvolte možnost „Mobilní platba“.
    • Budete vyzváni k zadání svého telefonního čísla. Na toto číslo vám bude zaslán ověřovací SMS kód.
  4. Potvrzení platby:
    • Zadejte ověřovací kód do příslušného pole na webových stránkách kasina a potvrďte transakci.
    • Částka bude okamžitě připsána na váš hráčský účet.

Je důležité mít aktivovanou službu prémiových SMS u svého mobilního operátora. Každý operátor má také nastavené měsíční limity pro platby. Například u T-Mobile je to 3 000 Kč na den a 7 200 Kč na měsíc, u Vodafone 1 200 Kč na den a 5 000 Kč na měsíc, a u O2 1 200 Kč na den a 7 100 Kč na měsíc.

Tento proces je navržen tak, aby byl co nejrychlejší a nejpohodlnější, umožňující hráčům provádět vklady přímo ze svých mobilních telefonů bez nutnosti přístupovat k bankovnímu účtu nebo platební kartě. Pro více informací navštivte stránky NeteraPay.

Please enable FAQs from theme settings to access block